Συναδέλφισσες,Συνάδελφοι,

H ΠΟΕΔ Λευκωσίας σας ενημερώνει ότι οι Κλαδικές Επιτροπές της Επαρχίας μας ξεκινούν τη λειτουργία τους μέσα στο μήνα Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΠΟΕΔ, ο ρόλος των Κλαδικών Επιτροπών είναι συμβουλευτικός. Μπορούν, όμως, να έχουν λόγο στα θέματα που τους αφορούν και μπορούν να υποβάλλουν σχετικά εισηγήσεις, ανάλογα με την επαρχιακή ή παγκύπρια σύνθεσή τους, στις επαρχιακές επιτροπές ή στο Δ.Σ. . Μπορούν επίσης να συμμετέχουν, αν τους ζητηθεί, στις συνεδρίες διαφόρων οργάνων της ΠΟΕΔ για να εκθέτουν τις απόψεις και τις θέσεις τους πάνω στα θέματα που τους αφορούν

Στόχος του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας είναι η εμπλοκή περισσότερων συναδέλφων και συναδελφισσών στις δραστηριότητες της Οργάνωσης. Με το σκεπτικό αυτό απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους, για ενεργή συμμετοχή και δραστηριοποίηση στις Επιτροπές, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τις πρώτες συγκεντρώσεις.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δ.Σ της ΠΟΕΔ, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄18,( 5ος όροφος ) και έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών : Τρίτη – 29/09/09, ώρα 17:30

Πολιτιστική Επιτροπή : Δευτέρα – 05/10/09, ώρα 17:00

Κλαδική Ειδικής Εκπαίδευσης : Τετάρτη – 14/10/09, ώρα 17:30

Κλαδική Επιτροπή Νηπιαγωγών : Πέμπτη – 08/10/09, ώρα 18:00

Αθλητική Επιτροπή : Τετάρτη -23/09/09, ώρα 17:00