Μετά και από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ, η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λευκωσίας προτίθεται να προχωρήσει σε λειτουργία Κλαδικής Επιτροπής Νεοεισερχόμενων Εκπαιδευτικών στην Επαρχία Λευκωσίας.
Η λειτουργία της συγκεκριμένης κλαδικής επιτροπής, κρίθηκε αναγκαία από την Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λευκωσίας λόγω της σωρείας προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νεοεισερχόμενοι συνάδελφοι στα σχολεία μας, αλλά και την πρωτοφανή επίθεση που δέχονται αυτό το διάστημα, όσον αφορά το μισθολόγιό τους και τα συνταξιοδοτικά τους ωφελήματα.
Η Κλαδική Επιτροπή Νεοεισερχόμενων Εκπαιδευτικών ΠΟΕΔ Λευκωσίας θα λειτουργεί συμβουλευτικά προς την Επαρχιακή Επιτροπή και θα ασχολείται με θέματα που αφορούν τους νεοεισερχόμενους. Παράλληλα,  θα δώσει την ευκαιρία στους νέους συναδέλφους να αντιμετωπίσουν διεξοδικά τυχόν προβλήματα, αλλά και να διεκδικήσουν οργανωμένα, μέσω του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας τα αιτήματά τους.
Για το σκοπό αυτό, καλούμε όσους νεοεισερχόμενους εκπαιδευτικούς (συμβασιούχους και αντικαταστάτες) είναι μέλη της ΠΟΕΔ Λευκωσίας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κλαδική επιτροπή νεοεισερχομένων, όπως παρευρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση της Κλαδικής Επιτροπής, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ, 5ος όροφος Λεωφ. Μακαρίου Γ΄18.
Θέματα Συνεδρίας :
·           Ενημέρωση
·           Εκλογή Κλαδικής Επιτροπής Νεοεισερχομένων
·           Προγραμματισμός Δράσης
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας στα ακόλουθα τηλέφωνα :
Πρόεδρος : Απόστολος Σκουρουπάτης – 99431467
Γραμματέας : Αγάθη Γεωργιάδου – 99521653
Αντιπρόεδρος : Κυριάκος Παστίδης – 99406644
Ταμίας : Ρέα Κωνσταντίνου – 99482215
Οργανωτικός Γραμματέας : Θεοδώρα Κάππα – 99544057
Βοηθός Γραμματέας : Ανδρομάχη Πιερή – 99407010
Βοηθός Οργ. Γραμματέας : Λούκας Κυριάκου – 99464472
Από την ΠΟΕΔ Λευκωσίας
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]