Η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών και η ΚΤΟΣ προσκαλούν εκπαιδευτικούς και παιδιά να λάβουν μέρος στην πρώτη δικοινοτική καλοκαιρινή κατασκήνωση!Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Ιουνίου 2016, στα  Περβόλια στα αναπαυτήρια της Π.Ε.Ο. 
Μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί με ή χωρίς παιδιά. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες τις ηλικίες. Θα υπάρχουν ξεχωριστές δραστηριότητες για παιδιά και για ενήλικες. Ανάμεσα σε άλλα, οι συμμετέχοντες/ούσες, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με αγγειοπλαστική, παραδοσιακά παιχνίδια, παιχνίδια στην πισίνα, διαγωνισμό ποδοσφαίρου, χειροτεχνίες/ ζωγραφική, μουσική  (Μην ξεχάσετε τα μουσικά σας όργανα!!), μαγειρική, τόμπολα και να κάνουν περπάτημα σε μονοπάτι της φύσης . 
Το κόστος συμμετοχής ανά οικογένεια ανέρχεται στα 5 ευρώ. Το κόστος διαμονής σε τρίκλινο δωμάτιο είναι 74 ευρώ, ενώ σε πεντάκλινο, 82 ευρώ. Τα γεύματα για τους ενήλικες έχουν καθοριστεί ως εξής: 4.50 ευρώ το πρόγευμα και 9 ευρώ το μεσημεριανό και το βραδινό. Τα παιδιά (από 4-12) πληρώνουν 3 ευρώ για το πρόγευμα και 5 ευρώ για το μεσημεριανό και το βραδινό. 
Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 27 Μαϊου 2016. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 99520980 (Άντρη Νεοφύτου), 99589945 (Γεωργία Ζήνωνος) και 99559415 (Χρύσω Κυριάκου)  
Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών,  18/05/2016
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]