Επιστρέφουμε γιατί εσείς το ζητήσατε!

Η Θεατρική Ομάδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ευχαριστεί τον κόσμο για τη μαζική παρουσία στη σατιρική επιθεώρηση του Σωκράτη Πουλλή «CYPRIVOR», η οποία παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο στη Λεμεσό. Σε ένα κατάμεστο θέατρο και στις δύο παραστάσεις, η ΑΝΑΤΡΟΠΗ κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου.

Όπως υποσχεθήκαμε επιστρέφουμε το φθινόπωρο με δύο ακόμα παραστάσεις:

  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και ώρα 8:00μ.μ.
  • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης (Σατιρικό Θέατρο) στη Λευκωσία και ώρα 8:00μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στη Λευκωσία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στους Φούρνους SUNFRESH (Ζακάκι, Ύψωνα, Αγία Φύλα, Άγιος Αθανάσιος) και σε επιλεγμένα σημεία. Όλα τα καθαρά έσοδα και των δύο παραστάσεων θα διατεθούν σε κοινωφελείς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η αγάπη του κόσμου μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εθελοντικά, θυσιάζοντας τον προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό μας χρόνο, με μοναδικό σκοπό να μοιράσουμε γέλιο το βράδυ της παράστασης, αλλά και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που η ζωή τους φέρθηκε άδικα. Με την στήριξη του κόσμου και των χορηγών μας αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας: το CyprusNews.EU και το Lemesos Blog, όπως επίσης την τηλεόραση και το ραδιόφωνο CAPITAL και την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ. Τις παραστάσεις στηρίζουν με χορηγίες, παραχώρηση υπηρεσιών και προϊόντων πολλοί χορηγοί και υποστηρικτές, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Σας περιμένουμε!