Σκιαγραφώντας την Πολυπολιτισμικότητα στην Κύπρο: Ταξίδι στην ιστορία της Αμμοχώστου
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011, 09:00 – 17:00

(Σημειώστε ότι θα προσφερθεί γεύμα).

Ο τόπος συνάντησης θα είναι στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας, στο βόρειο μέρος της Λευκωσίας, στις 09:00.

Παρακαλούμε να είστε εκεί εγκαίρως, καθώς το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 09:15 ακριβώς. Θα είμαστε πίσω στη Λευκωσία στις 17:00.
(Οι συμμετέχοντες/ουσες που επιθυμούν να μας συναντήσουν στην Αμμόχωστο, μπορούν να το κάνουν, αφού έρθουν σε επαφή μαζί μας εκ των προτέρων για περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά στον τόπο και στην ώρα συνάντησης.)

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο POST, σε συνεργασία με την Πλατφόρμα Τ/κυπρίων και Ε/κυπρίων Εκπαιδευτικών «Ενωμένη Κύπρος» (Ε/κυπριακό τμήμα), πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Περίπατοι για την Ειρήνη». Ως μέρος του συγκεκριμένου προγράμματος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο δεύτερο μας περίπατο, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική, εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου.

Αυτός ο περίπατος έχει ως στόχο να αποτελέσει για όλους μας ένα ιστορικό και πολιτιστικό ταξίδι στην Αμμόχωστο, εστιάζοντας στα πολυπολιτισμικά στοιχεία αυτής της ξεχωριστής πόλης. Οι ιστορίες που θα ακούσουμε και οι πληροφορίες που θα μας δώσει ο έμπειρος ξεναγός μας, θα ζωντανέψουν τα φημισμένα αξιοθέατα της Αμμοχώστου και θα μας επιτρέψουν να ταξιδέψουμε στο χρόνο!

Η γλώσσα επικοινωνίας σε αυτό τον περίπατο θα είναι τα αγγλικά. Αν χρειαστεί όμως, θα παρέχεται παράλληλη μετάφραση στα τουρκικά και τα ελληνικά.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και προτεραιότητα θα δοθεί σε εκπαιδευτικούς, ιδιαίτερα σε αυτούς/ές που διδάσκουν Ιστορία, καθώς και σε όσους/ες συμμετείχαν στον πρώτο μας περίπατο.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή  παρέχοντας ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας και επάγγελμα.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την UNDP-ACT/ USAID μέσω του προγράμματος “ENGAGE”, το οποίο πραγματοποιείται από το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ και το Management Centre.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Mine Kanol – Tel: 05428611592, Email: mine@postri.org
Loizos Loukaidis – Tel: 99578067, Email: loizos_loukaidis@msn.com