Καθηγητές, δάσκαλοι και φοιτητές βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους για να δώσουν το μήνυμα ότι ο πλούτος βγάζει την ουρά του απέξω και έχει προστάτες που δεν θέλουν με κανένα τρόπο να τον πειράξουν.
Έχουν στοχοποιήσει τους εκπαιδευτικούς και όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και προσπαθούν με συντονισμένη προπαγάνδα να στρέψουν την κοινή γνώμη και τους άλλους εργαζόμενους εναντίον μας (εργαζόμενος – εναντίον εργαζομένου). Αυτή είναι η τακτική τους ώστε αφαιρώντας τελικά ωφελήματα από όλους τους εργαζόμενους (διότι κανείς δεν πρόκειται να την γλιτώσει αν δεν τους κοπεί η φόρα) να μεγιστοποιήσουν και πάλι τα κέρδη τους. Η επίθεση ήταν πολύ καλά οργανωμένη και συντονισμένη κυρίως μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν απόλυτα. Η δύναμη του εργαζομένου όμως είναι η οργανωμένη πάλη και η κινητοποιήσεις στους δρόμους. Αυτό τους υπενθύμισαν σήμερα οι καθηγητές, δάσκαλοι και φοιτητές.
Αυτό είναι που φοβούνται οι πλουτοκράτορες και πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις αν νομίζουν ότι θα επιτρέψουμε με σκυμμένο το κεφάλι να πληρώσουν όλη την κρίση οι εργαζόμενοι και να γίνει ξανά αναδιανομή του πλούτου και συγκέντρωση του στα χέρια των λίγων που έχουν τους άλλους να εργάζονται γι΄αυτούς για να μπορούν να μετρούν τα κέρδη.

VIDEO