Η ΠΟΕΔ καλεί τα μέλη της σε έκτακτες Επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες και κέντρα :
ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Τετάρτη, 16/10/2013, Δ΄ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών
ΜΟΡΦΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Πέμπτη, 17/10/2013, Β΄ Δημοτικό Μακεδονίτισσας
ΛΕΜΕΣΟΣ : Τετάρτη, 16/10/2013, Κ΄ Δημοτικό Λεμεσού
ΠΑΦΟΣ : Πέμπτη, 17/10/2013, ΙΒ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου
ΛΑΡΝΑΚΑ : Πέμπτη, 17/10/2013, Δημοτικό Σχολείο Καθαρής «Δημήτρη Λιπέρτη»
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ : Τετάρτη, 16/10/2013, Γ΄ Δημοτικό Παραλιμνίου
Όλες οι Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις 1.30 – 3.00 μετά το μεσημέρι.
Οι συνάδελφοι μπορούν να παρευρεθούν στη Συνέλευση του Επαρχιακού Γραφείου στο οποίο εργάζονται ή στο οποίο διαμένουν.
Οι Συνελεύσεις θα είναι ενημερωτικές και θα ασχοληθούν με τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τη Δημοτική Εκπαίδευση και τους λειτουργούς της, σε συνάρτηση και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σχετικό ενημερωτικό κείμενο θα αποσταλεί στα σχολεία και θα δημοσιευτεί, παράλληλα, στην Ιστοσελίδα της Οργάνωσης (www.poed.com.cy), τη Δευτέρα, 14/10/2013.
Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που θα απασχολήσουν και επειδή θα ακολουθήσει, σε διάστημα μιας εβδομάδας, η πραγματοποίηση και Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης των Μελών, με σκοπό αυτά να καθορίσουν με την ψήφο τους την παραπέρα πορεία των διεκδικήσεων της Οργάνωσης, η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη.
Για το λόγο αυτό, καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να κάμουν διευθετήσεις για μεταφορά της Συνεδρίας Προσωπικού του σχολείου τους στην ημέρα που πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του οικείου Ε.Γ. ΠΟΕΔ, ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος σ’ αυτή.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ